1398/07/15 برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی جدید
    در این مراسم دکتر معصومی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدمگویی به مهمانان و حاضرین در این مراسم،با اشاره به حدیث (( العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه )) از امیر المومنین علی(ع) بر اهمیت علم و دانش تاکید کرد.

در این مراسم دکتر معصومی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدمگویی به مهمانان و حاضرین در این مراسم،با اشاره به حدیث (( العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه ))  از امیر المومنین علی(ع) بر اهمیت علم و دانش تاکید کرد و افزود علم اقتدار آور است و اگر جامعه ای بر علم دست یافت برتری خواهد داشت و اگر به علم دست نیابد همیشه فرمانبردار خواهد بود و از این دید توجه به نخبگان علمی و مراکز دانشگاهی اهمیت پیدا می کند. در ادامه مراسم دکتر رسولی-ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل- در خصوص سیاست ها و  جهت گیری های جدید دانشگاه به عنوان دانشگاه حل مسئله  و کار آفرین مطالبی ارائه و خطاب به مسئولین شهرستانی حاضر در جلسه آمادگی خود را برای مشارکت دانشگاه در توسعه گردشگری روستایی در شهرستان سرعین اعلام نمود.