1400/03/19 نشست حضوری-مجازی روشنگری در زمینه انتخابات
    نشست حضوری-مجازی روشنگری در زمینه انتخابات با عنوان شاخص های انتخاب رئیس جمهور اصلح در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین برگزار شد.

نشست روشنگری در زمینه انتخابات در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین برگزار شد. این نشست به صورت حضوری-مجازی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر اصغری امام جمعه محبوب و فاضل شهرستان سرعین، جناب سرهنگ راحلی فرمانده سپاه شهرستان سرعین و دکتر میرزایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سرعین برگزار شد. در این نشست اساتید و کارکنان مرکز سرعین به صورت حضوری  و اساتید، کارکنان و دانشجویان سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به صورت محازی شرکت داشتند. ابتدا دکتر میرزایی ضمن خیر مقدم گویی به شرکت کنندگان حضوری و مجازی این نشست، مباحثی در مورد اهمیت شرکت در انتخابات و انتخاب رئیس جمهور اصلح پرداختند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر اصغری ضمن تسلیت ایام رحلت حضرت امام (ره)، حضور در انتخابات 28 خرداد را بسیار مهم دانسته و برخی از شاخص های انتخاب رئیس جمهور اصلح را بیان نمودند. سپس جناب سرهنگ راحلی به دلایل مهم بودن انتخابات پیش رو پرداختند و شاخص های مهم رئیس جمهور اصلح را با جزئیات بررسی نمودند.

تازه ترین اخبار