1399/10/22 عباس میرزائی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی سرعین شد.
    طی حکمی از طرف دکتر اسحق رسولی دکتر عباس میرزائی بعنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی سرعین منصوب شد.

مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی سرعین با حضور مسئولین شهرستان سرعین و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان برگزار گردید در این مراسم دکتر عباس میرزائی طی حکمی از طرف دکتر اسحق رسول-رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل- بعنوان سرپرست جدید و از زحمات دکتر محمدتقی معصومی تقدیر بعمل آمد. در این حکم آمده است:

با احترام، نظر به مراتب تعهد،تجربه و توانمندی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین منصوب می شوید.امید است در سایه توجهات الهی و بهره گیری از ظرقیت های اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گرانقدر و برقراری تعامل شایسته با نهادها و سازمان های دولتی و غیر دولتی در اجرا سیاست های ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی با رویگرد مساله محوری،کارآفرینی و فناوری در تحقق آرمان های انقلاب اسلامی موفق و موید باشید.

تازه ترین اخبار